Loading…

Joulupukki on mukana esports skenessä

Joulukuun neljäntenä päivänä Kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä, järjestettiin jouluinen pelitapahtuma. Paikalla oli mahdollista pelata pelikonsoleilla tonttujen ohjeistamana, sekä tavata Joulupukki.

Pelipukki Willa 2019

Tapahtuma alkoi kello 14.00 ja innokkaimmat pelaajat olivatkin jo odottamassa alueen avautumista. Pelaajat pääsivät pelaamaan koko perheelle sopivaa rallipeliä, Crash Team Racingia. Joulupukki saapui paikalle kello 15.00.

Pelaaminen veti puoleensa erityisesti aiheesta kiinnostuneita nuoria ja Joulupukki viihdytti kaiken ikäisiä kauppakeskuskävijöitä vauvasta vaariin.

Tapahtumakävijöiltä saatu palaute oli positiivista, monet pelaamassa käyneet nuoret sanoivat tapahtuman olleen tervetullut. Pelit myös herättivät runsaasti mielenkiintoa myös vanhemmissa, monet kyselivätkin että mistä mahtaisi saada hankittua pelikonsolin pukinkonttiin.

Pelisuorituksia tapahtuman aikana oli yhteensä 69 kappaletta. Koko tapahtuman ajan pelipisteet eivät olleet kertaakaan tyhjillään.

”Kiitos upeasta toteutuksesta ja reippaasta ammattitaitoisesta otteesta. Oli erittäin ilo työskennellä kanssanne.”, kertoo Willan Markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.